Ledig stilling i administrasjon (Stillingen er besatt)

Regnskaps- og administrasjons medarbeider

Arbeidsoppgaver:

Ansvarlig for føring av bedriftens regnskap, rapportering og klargjøring til årsoppgjør. Årsavslutning i samarbeid med revisor. Ansvarlig for fakturering, MVA, oppfølging av kundefordringer, lønnsarbeid, veiledning av ansatte og kunder samt andre administrasjonsoppgaver.

Ønskede kvalifikasjoner:

Utdannelse eller relevant erfaring innen regnskap og økonomi.  Det er fint om du har erfaring med Duett og Huldt&Lillevik, men det viktigste er at du har god regnskapsforståelse.  Flytende nokskkunnskap, både muntlig og skriftlig. God kjennskap til regnskaps- og skatteregler, og gjerne kjennskap til landbruksnæringa.

Personlige egenskaper:

Positiv, Service-orientert, Selvstendig, Gode samarbeidsevner, Arbeidsvillig.

Vi tilbyr:

Godt arbeidsmiljø i nyoppussede lokaler.
Mulighet til å påvirke egen arbeidsdag.
Varierte arbeidsoppgaver med ansvar for eget arbeide.
Trygg og god arbeidsplass med fleksible muligheter.

 

Vi vurderer innkomne søknader fortløpende.

 

Landbrukstjenester Østfold er et avløserlag med kontor i Rakkestad. Administrasjonen består av 3 personer. Vi er en samvirkebedrift, og det er ca 350 av våre medlemmer som benytter våre tjenester. Vi skaffer avløsere og annen arbeidskraft til de medlemmene som ønsker det. Det er årlig ca 550 avløsere og andre ansatte som mottar lønn fra oss. Vårt nedslagsfelt er hovedsaklig Østfold. Vi har kontorfellesskap med seks andre bedrifter.

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=129682284